joi, 27 decembrie 2012

Brandon Heath - Love Does



Songwriters: HEATH, BRANDON / MILLER, LEE / COPPERMAN, ROSS

This one goes out to the world changers
Shining your light in the face of danger
Oh
Tell us what you know

You're a saint, you're a son, you're a promis keeper
Bottom of the well still digging down deeper
Oh
How far you gonna go

Chasing down hope
Moving down dreams
Taking that path
Maybe it'll lead you home
Maybe it won't

(Chourus)
Nobody knows why your heart is broken
Nobody cries while your pray're are going up
But love does
Nobody walks on the road you're paving
Nobody sees all the souls you're saving
Oh
But love does

Love does
Love does

This is for the one on the the front line fighting
Ringing the bell over everybody
Oh
Tell us what you know

Knocking down doors in the midnight alley
Looking for life in the desert valley
Oh
How far you gonna go

Chasing down hope
Moving on dreams
Taking that path maybe it'll lead you home
Maybe it don't

(Chourus)

You are a renegade
You're an outlaw
Of loves crusade

And they don't know who you are
They don't know
They don't know
But

Love does
I'm telling you
Love does

Somebody knows
Somebody cries
Somebody feels
Love does
Somebody walks
Somebody sees
Somebody knows
Love does

Love does
Love does
Love does
Love does

sâmbătă, 22 decembrie 2012

tu la ce te astepti cand mergi intr-o biserica?


Ma uitam acum pe site-ul bisericii Metanoia din Arad si am gasit asta:
                              La ce sa ma astept?
Așteaptă-te ca Dumnezeu să îți vorbească prin Cuvânt
În biserica noastră predicarea Cuvântului deține un loc principal, de aceea nu uita să îți aduci Biblia și un caiețel să iei notițe. Dacă îți dorești CD-uri cu predici, îți stau la dispoziție la sfârșitul fiecărui serviciu divin la standul de carte. 
Așteaptă-te ca Dumnezeu să te cerceteze prin cântare
În Metanoia închinarea este dinamică, plină de viață, de duh și de adevăr. De aceea libertatea în închinare este respectată în cadrul bisericii noastre, în limitele bunului simț și al edificării întregului trup. Pregătește-te să cânți, dar din toată inima! Stilul nostru este mai contemporan, dar repertoriul cântărilor este ales în așa fel încât să zidească toate generațiile. Vrei să cunoști baza biblică a închinării noastre – de ce ne închinăm așa? Cere de la standul de carte cd-ul intitulat “Adorare.”
Așteaptă-te ca Dumnezeu să îți răspundă rugăciunilor tale
Dacă ai vreo problemă, o frământare, situație dificilă, nu ezita să întrebi de presbiterii bisericii, fiindcă ei doresc să se roage cu tine și pentru tine. Noi credem cu tărie în puterea rugăciunii și, de aceea, dacă ai nevoie de o susținere și mai puternică în rugăciune, scrie-ne numele tău și motivul rugăciunii tale, fiindcă noi îl vom trimite mai apoi în grupele de rugăciune, și astfel mai mulți și mai mult ne vom ruga pentru tine. De asemenea, o dată pe lună, după serviciile de duminică avem o întâlnire de mijlocire pentru toți cei care au nevoie de rugăciune specială (se anunță de la amvon). Dumnezeu a vindecat, eliberat, izbăvit și schimbat multe vieți în Metanoia !
Așteaptă ca Dumnezeu să te așeze lângă tot felul de oameni
În biserica noastră sunt bine primiți oameni din toate categoriile sociale. Să nu te miri dacă lângă tine va sta un medic, sau un simplu muncitor, polițist sau interlop, avocat sau elev, profesor sau fost rocker, teolog sau barman. Noi celebrăm harul lui Dumnezeu care cheamă pe toți oamenii la pocăință, și ne ferim ca nu cumva să fim acele obstacole prin care aceștia să nu ajungă la Hristos! Ai curajul să cauți, să întrebi, să ceri informații dacă ai nevoie.
Așteaptă-te ca Dumnezeu să vorbească și copiiilor tăi!
Dacă dorești să vii împreună cu copiii tăi la serviciile bisericii noastre ne bucurăm! În cadrul serviciului de duminică dimineață de la ora 11:15 vă invităm să-i aduceți la grupele noastre de copii. Avem 4 grupe de copii, împărțiți pe vârste care, sub îndrumarea unor învățători special pregătiți și din punct de vedere spiritual și pedagogic, copiii dumneavoastră vor putea învăța despre Dumnezeu prin cântare, cuvânt, jocuri, discuții. În acel timp, dumneavoastră puteți sta liniștiți la serviciul bisericii noastre, fără să fiți deranjați sau preocupați de nevoile copilului dumneavoastră. Vezi aici departamentul de copii al bisericii. Pentru serviciile de duminică dimineață avem o sală aparte amenajată pentru mama și copilul (copiii până la 2 ani și jumătate).
Așteaptă-te la așteptările lui Dumnezeu de la tine!
Noi, în biserica Metanoia, invocăm Numele lui Dumnezeu peste lucrarea noastră, și de aceea credem că El este prezent în cadrul serviciilor și activităților noastre. De aceea, vino la biserică cu o inimă deschisă, smerită, pregătită pentru cercetarea divină. Atitudinea ta contează, cuvintele tale contează, participarea ta contează înaintea lui Dumnezeu.
Spre exemplu, scopul întâlnirilor noastre este glorificarea lui Dumnezeu și edificarea fiecărui credincios în Hristos, de aceea rugămintea noastră este să încercăm să nu distragem atenția celor prezenți prin îmbrăcămintea noastră (noi promovăm decența, modestia, simplitatea), prin gesturile sau prin manifestările noastre. Dacă ați observat anumite lucruri care vă displac, vă rugăm luați legătura la sfârșitul serviciului divin cu unul din membrii echipei de slujire și discutați în particular cu el problema dumneavoastră. Dumnezeu își dorește pacea și sfințirea, de aceea noi în Metanoia dorim să creăm cadrul în care așteptările lui Dumnezeu să fie împlinite.
Te așteptăm cu drag. Vino, închină-te cu noi și apoi...
Du-te și fii o binecuvântare!
E un bun exemplu pentru alte biserici. Voi ce spuneti?

Dumnezeu iubeste copiii neascultatori


incetati sa va credeti nevrednici pentru Dumnezeu. ce? aposolul Pavel, cel ce a persecutat Biserica, a fost vrednic prin faptele lui? sau oricare alt pocait de azi... inceteaza sa te uiti la tine si la cat de slab esti, nu trebuie sa castigi dragostea Tatalui, doar sa o primesti.


Mereu aud părinţi şi bunici care le zic copilaşilor mici că Dumnezeu iubeşte doar copiii ascultători - nimic mai fals. Ei cred că Dumnezeu e ceva dictator sau împărat fără milă; un Tată rău şi nemilos. Ei au experimentat traume emoţionale în viaţa lor; nu au fost acceptaţi şi iubiţi de părinţi, de oamenii mai apropiaţi sau mai îndepărtaţi. Nu-i învinovăţesc pentru că spun asta, ci îi înţeleg: şi eu am crezut la fel.

De fapt uneori mai cred asta… pentru că toată lumea aşteaptă de la mine să fiu perfectă. Fiecare, la un moment dat, te pune într-o cutie şi îţi dă un set de reguli pe care dacă nu le urmezi cu stricteţe – gata – nu mai eşti copil de Dumnezeu, nu le mai poţi fi prieteni, nu mai eşti acceptat de societate. Asta se numeşte manipulare. Cu toţii am păcătuit înaintea lui Dumnezeu, nu este om fără păcat, doar Fiul a ascultat pe deplin, noi restul… cădem ades şi învăţăm din greşeli.

Pe zi ce trece încerc să fiu mai bună, şi slavă Domnului, văd cum El lucrează în mine şi prin mine. Dar asta nu înseamnă că nu se întâmplă să greşesc lui Dumnezeu şi oamenilor. Uneori o fac chiar intenţionat, când cineva mă răneşte îl rănesc înapoi, şi în loc să iert şi să ne împăcăm ne certăm mai tare.

Vi se întâmplă şi vouă asta, nu-i aşa? Ştiţi ce e minunat? Că Dumnezeu ne iubeşte aşa cum suntem, ne înţelege slăbiciunile şi ne ridică de fiecare dată când am căzut. Slavă Lui! Totuşi niciodată Dumnezeu nu va aplauda păcatul pe care copiii Lui Îl fac, ci Îi va disciplina, pentru că Îi iubeşte şi pentru că e un Dumnezeu gelos.

Nu cred că vre’unul din noi reuşeşte să facă altora ce ar vrea alţii să-i facă lui, mai ales atunci când nu-i putem înţelege. Avem prea multe pretenţii de la alţii, dar nu şi de la noi. Şi mie îmi place mereu să zic la fiecare ce să nu facă, îmi place să corectez oamenii, dar cum rămâne cu mine? Nu-mi place când cine îmi spune ce să fac, mai ales când se ajunge la manipulare. Ei bine, e adevătat că de multe ori am făcut sacrificii foarte mari pentru alţii şi tot nu ne-au apreciat, că ne-am dat până şi ultima suflare ca să facem binele să biruiască, am încercat mereu să fim mai buni, mai responsabili, mai frumoşi în faţa lui Dumnezeu. Ne străduim să împlinim Voia Tatălui nostru scump, dar asta nu este pentru El sau pentru ca să arătăm noi bine în faţa altora, ci e spre binele nostru propriu. Dacă ai căzut, dacă vezi că nu mai poţi să te ridici, dacă eşti undeva jos spiritual şi observi în loc să creşti în credinţă, scazi, nu dispera. Nu e sfârşitul tău, nu ai pierdut mântuirea, Dumnezeu nu te urăşte. El vrea să te întorci şi te ajută să te ridici, să-ţi schimbi hainele cu găuri şi pline de murdărie, pline de sânge de la rănile din trecut care nu vor sa se vindece… dă-i-le Lui, ai încredere, ai un Tată extraordinar de BUN.

duminică, 16 decembrie 2012

ESTI CEL MAI TAREEEE!!!! :D


Iti multumesc, Doamne, 
- ca ne iubesti neconditionat, nu asa cum credem noi;
- ca ne dai ce avem nevoie, nu ce vrem
- ca ne asculti rugaciunile cum vrei Tu, cand vrei Tu, si ca le asculti doar pe cele care trebuie
- ca nu ne dai niciodata dupa faptele noastre
- ca nu faci minuni dupa credinta noastra
- ca mila biruieste judecata
- ca niciodata nu Ti-a placut cand am suferit
- ca esti cu noi atunci cand spunem ca ne-ai uitat, ca ne-ai parasit, ca ne-ai lasat pe mana vrajmasilor
- ca ne esti Tata, Prieten, Mangaietor, Vindecator al ranilor adanci, aducator de Pace si Iubire unde este resentiment, ura si manie
- ca esti Incurajarea noastra in marea ingrijorarilor, ca esti in picioare si crezi pentru noi, cand suntem doborati la pamant si ne esti Curaj cand toate ni se ridica impotriva.
- iti multumesc ca rastorni izvodirile mintii noastre, si pui in mintea noastra gandul vesniciei, a dorului de Acasa, ne faci flamanzi si insetati dupa Tine, caci esti TOT ce avem nevoie MEREU.
- iti multumesc pentru vrajmasi, uneori chiar ei ne aduc aminte ce mult ne iubesti.
- ca mereu ma faci sa ma indragostesc de Tine, ai un caracter WOW.
- si iti multumesc mult pentru impotriviri... ele ma fac sa vad ca sunt mult mai tare decat credeam ca pot fi (cu Tineee)
- ca inca nu ne-am pierdut simtul umorului :D
- si pentru oamenii care fac sacrificii pentru mine, rasplateste-le, Tata

Te iubim pentru ce esti, pentru ce faci pentru noi, pentru cate ne dai, pentru cine ne-ai facut si pentru unde ne-ai pus. Te iubim ca planul Tau perfect se desfasoara in ciuda faptului ca noi nu-l intelegem si-n ciuda faptului ca ne indoim prea ades de Tine, Perfectiune :X.

Iti multumim ca jerfa si invierea Ta ne sunt indeajuns. Iti multumim ca ce ai facut pentru noi atunci face ca tot ce este rau acum sa dispara si sa ne pregateasca pentru marile lupte din campul Tau de batalie. TU ESTI VICTORIA NOASTRA , ISUSE, NUMAI TU!

Siiii ca esti mereu Credincios, ca NU MINTI NICIODATA, ca esti un dulcee (ca intotdeauna), si ca ne ma scapi niciodata din ochii si din mainile Tale.

joi, 13 decembrie 2012

When I Speak Your Name - Kari Jobe

Puterea Numelui Fiului lui Dumnezeu este extrem de mare, de puternica si in Numele lui suntem asa cum El ne vrea: vindecati, eliberati, sanatosi, infrumusetati sufleteste si trupeste. Prin puterea Numelui Sau se misca muntii ce ne stau in fata, si avem putere sa trecem prin ape fara sa ne inecam. Aceeasi putere ne uneste pe noi in dragoste si ne tine pe Calea cea Dreapta.

Fiti binecuvantati cu tot ce aveti nevoie in Numele lui Isus Hristos din Nazaret! Amin!

>:D<s


Matthew West - Nothing Else

marți, 11 decembrie 2012

Dacă fiecare floare...


Dacă fiecare floare
de Benone Turtescu


Dacă fiecare floare
Vorbeşte despre
Iubirea venirii lui Isus printre noi,
Dacă fiecare frunză ce cade
Poartă în lacrima ei
Rostul durerilor Lui,
Dacă la fiecare pas
Auzi o şoaptă despre El
Şi dacă în fiecare durere
Ţâjneşte un strigăt
Pentru salvarea noastră prin El,
Dacă stelele nu pot face altceva
Decât să tacă
Strălucind mai înfiorat
Când reprivesc uimite Golgota,
Dacă văzduhul se-ncovoaie şi azi
Sub greutatea strigătului “S-a sfârşit”
Dacă minunatul cântec al crucii
Este preocuparea îngerilor
Purtându-l pe harpele supunerii lor
Până la marginile înfinirii…

Mă întreb
Pe căile vieţii alături mergând
Despre ce altceva am putea să vorbim?

luni, 10 decembrie 2012

Fii tare!


Fii tare!
de Petru Dugulescu



Când valuri mari de ură ţi se ridică-n faţă
Şi-n luntrea vieţii tale izbesc neînceptat,
Când marea furioasă e-nvăluită-n ceaţă
Şi n-ai nicio speranţă ca să mai fii salvat,

Când nu mai ai putere şi cauţi cu disperare
O mână prietenească să-ţi vină-n ajutor,
Când trupul tău e pradă durerilor amare,
Adu-ţi atunci aminte: tu ai Mântuitor!

Când cei ce te-nconjoară trăiesc în nepăsare
Şi râd mereu de tine şi te batjocoresc,
Când inima ţi-e plină de-amar şi de-ntristare,
Când nu mai ai pe nimeni, când toţi te părăsesc,

Când simţi un gol un suflet şi inima-ţi suspină,
Iar ochii plini de lacrimi privesc spre alte zări,
Când copleşit de beznă cauţi drumul spre lumină
Şi fiinţa ta tânjeşte de dorul altei ţări,

Când mii şi mii de valuri te-atacă cu furie,
Tu nu ceda, fii tare, fii stâncă de granit!
Şi tot dispreţul lumii tu poată-l cu mândrie,
Urmându-L cu credinţă pe Domnul tău iubit.

Şi nu uita Cuvântul ce Însuşi El ţi-l spune:
“Căci la aceasta suntem aici jos chemaţi:
Necazuri şi ispite veţi întâlni în lume –
V-am spus aceste lucruri, dar nu vă-nspăimăntaţi!

Căci nu peste mult timp, vă voi lua cu Mine
Şi-n ţara veşniciei veţi fi al meu popor!
Acolo se termină şi lacrimi şi suspine,
Şi toţi veţi fi o turmă. Iar Eu voi fi Păstor”.

Cu-aceste dragi cuvinte te mângâie într-una,
Tu, frate scump şi soră, urmaş al lui Cristos;
Fii tare pân’ la capăt şi vei primi cununa,
Vei fi cu El de-a pururi în cerul glorios!

O veşnicie-treagă Îi vei cânta-n mărire,
Iar El te va conduce la marea de Cristal,
Vei fi cu El în slavă părtaş la nemurire,
Gustând din pomul vieţii ce stă măreţ pe mal.

Dar pân-atunci te luptă, mereu cu valul vieţii,
Veghează şi te roagă, nu obosi lucrând!
Şi cum străjeru-aşteaptă ivirea dimineţii,
Aşteptă-L şi tu-ntruna. El va veni-n curând!

Eclipse - Come All Ye Faithful - Official Music Video - A Cappella

joi, 6 decembrie 2012

In The Middle- Jimmy Needham (with lyrics)

Walk on the Water - Britt Nicole - Lyrics

In ultimile zile am invatat ce inseamna sa pasesti pe ape.... si intr-adevar nu e usor cand valurile vuiesc sa te uiti doar in ochii plini de pace si dragoste a lui Isus Hristos... dar promisiunile Lui si dragostea Lui fata de noi ramane mereu in picioare.

Dumnezeu pentru mine este un Dumnezeu al minunilor, al eliberarii si vindecarii.. a restaurarii mele ca intreg.

La fel va doresc si voua! GOD BLESS YOU!