marți, 25 noiembrie 2014

APROAPE DE CEI PERSECUTATI ,,TANZANIA”

TANZANIA (23-29 noiembrie 2014)


-se afla in estul Africii
-are o populatie de 50,7 milioane locuitori , din care 29, 5 milioane sunt crestini
- ocupa locul 49 in clasamentul tarilor cu persecutii
-sursa principala de persecutii este islamul extremist
-sunt dese cazuri in care bisericile sunt arse,proprietatiile crestinilor sunt jefuite,crestinii batuti si unii ucisi
-multi crestini sunt nevoiti sa fuga din prorpiile case si sa se adaposteasca in case de siguranta
-in zonele cu majoritate musulmana si cu lideri locali musulmani , multi crestini primesc amenzi foarte mari pentru tot felul de ,,infractiuni” inventate de autoritati
-gruparea islamica ,,Reinnoirea Musulmana” care are legaturi cu gruparea islamica terorista Al – Shabaab se lupta sa faca din Tanzania o ,,casa a islamului”
- O alta problema in Tanzania este ALBINISMUL. Albinismul este o boala care vine din dereglarea genetica, astfel din parinti negrii se nasc copii complect albi. In Tanzania sunt aprox 17 000 de albinosi care traiesc sub teroare. Oamenii nascuti albi sunt considerati blestemati,veniti de la diavolul si purtatori de ghinion. Vrajitorii folosesc organele si oasele albinosilor pentru a prepara talismane aducatoare de noroc. Medicamentele ( leacuri babesti) create din carne care a apartinut unui albinos sunt considerate aducatoare de bogatie si prosperitate. Un crez popular spune ca un om se vindeca de SIDA daca intretine relatii sexuale cu o fata care sufera de albinism, indiferent de varsta pe care o are fata. In Tanzania sunt foarte multi care sufera de SIDA.Crezul acesta a facut ca multe fete care sufera de albinism sa fie violate si mai multe zeci de persoane albinoase sa fie ucise( doar in ultimii doi ani) pentru a li se vinde madularele si organelle, O mana de albinos se vinde cu 1200 lire sterline iar un pachet de organe se vinde cu 75 000 dolari.

POTI ALEGE SA FII ,,RASPUNSUL LUI DUMNEZEU PENTRU BISERICA PERSECUTATA" DIN GENERATIA TA”
Multe binecuvantari! Silviu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu