duminică, 25 octombrie 2015

Ce te tine langa Dumnezeu?

Noi de obicei avem nevoie de carje, de lucruri si oameni ca sa stam aproape de Dumnezeu, caci daca unul sau mai multe lucruri nu merg asa cum dorim parca si relatia noastra cu Dumnezeu are de suferit. Probabil am pierdut multe in viata asta si printre ele chiar lucruri fara de care relationarea noastra cu Tatal e mai distatanta. Stiu ca oamenii de obicei au de pierdut multe lucruri cand doresc sa fie cu Dumnezeu, dar atunci cand sunt deja si pierderea a ceva te face sa te indepartezi de Cel care te iubeste cel mai mult e rau de tot. 

Uneori prin indeartarea aceasta ne dovedim nestatornicia si putina noastra credinta, aratam ca pentru noi unele lucruri sau relatii conteaza mai mult decat relatia cu Dumnezeu pentru ca nimic, dar absolut nimic nu ar trebui sa ne faca sa ne indepartam de Dumnezeu. El e singura noastra speranta in aceasta lume pierduta.

Dumnezeu ne pune si pe noi la incercare ca pe multi oameni din Biblie, sa vada daca se poate baza pe noi. Nu e normal sa cadem jos la fiecare adiere de vant sau la un mic cutremur, trebuie sa ne imbarbatam si sa ne intarim si sa ne incredem pe deplin in Dumnezeu. De multe ori cand ma uit la mine sau la cei din jur zic ca unele lucruri nu se mai pot schimba, dar bine ca nu depinde totul de noi. In control e Dumnezeu, si El poate schimba totul.

Nu e momentul sa ne pierdem speranta si sa abandonam. Avem o armata de ingeri in ajutorul nostru, avem mila si ajutorul lui Dumnezeu, ne avem unii pe altii, asa ca orice ar fi si orice ai pierde nu uita ca nu trebuie sa fii pierdut si tu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu