duminică, 12 octombrie 2014

APROAPE DE CEI PERSECUTATI ,,PERSOANELE ABUZATE SEXUAL”( 12-18 octombrie 2014)


Datorita faptului ca in 18 octombrie este Ziua Internationala Impotriva Traficului de Persoane, am ales ca saptamana aceasta sa fie o saptamana speciala de rugaciune pt cvrestinele abuzate sexual.
O forma oribila de persecutii pe care o experimenteaza multe crestine este abuzul sexual.
Trei situatii in care multe crestine sunt abuzate sexual:
1.In tari musulmane, precum Pakistan, Egipt si altele, multe fete crestine sunt convertite fortat la islam. O forma de convertire fortata la islam este acesta : fetele sunt violate de musulmani, iar apoi violatorii sunt ,,obligati” sa se casatoreasca cu victimele , astfel fetele trec fortat la islam.
2.In tari comuniste sau islamice multe crestine isi petrec multi ani in arestul politiei sau in inchisori pentru faptul ca sunt crestine autentice. Iar o parte semnificativa din aceste fete crestine experimenteaza cosmarul violurilor.
3.Alte fete crestine sunt rapite si vandute in prostitutie, Fiind cunoscut faptul ca fetele crestine sunt virgine, traficantii se folosesc de ele pentru a avea un castig mult mai mare
Haideti sa ne unim in rugaciune si sa ne rugam pentru surorile noastre crestine care au experimentat abuzul sexual si pentru cele care experimenteaza in prezent acest cosmar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu