sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Studiu de 30 de zile de la Ciresarii (3)




3. Intrebarile care te framanta

Mintea noastra nu conteneste sa gandeasca. Avem o sumedenie de intrebari si de multe ori le ingropam atunci cand nu gasim raspunsuri. Raspunsurile nu inceteaza niciodata sa apara, depinde unde le cautam noi sau ce infatisare vrem sa aibe. Tocmai de aceea, ne place atat de mult pilda cu cele zece fecioare care ne indeamna la veghere.
Exista un factor de risc atunci cand lasam intrebarile sa treaca si nu ne batem capul prea tare in a ne linisti mintile. Se aduna, ne consuma si fac ca drumul sa fie incetosat. Toti ne dorim sa ne usuram munca. Ne dorim ca drumul sa fie lin. Nimeni nu a spus ca o sa fie si usor, insa indrzaneste. Nu El da luptele spirituale pentru tine, insa El te asista.
Nu ne indoim de promisunile Lui, Il credem pe cuvant, insa apar intrebari legate de trairea efectiva in partasie cu El. Cum sa fac? Unde este El acum? Cum sa interpretez mesajul Lui? Ce a vrut sa-mi spuna acum? Pe unde sa o iau? Cum ar proceda El in situatia asta?
Care sunt intrebarile tale de astazi? Care sunt intrebarile care te framanta? Priveste catre ele, aseaza-le pe masa si haideti sa staruim impreuna in a afla raspunsurile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu