vineri, 8 noiembrie 2013

Să ne bine numărăm anii


În ultimele zile de școală au fost anumite discuţii între colege, una dintre ele a fost: “Câţi ani am pierdut din cauza fumatului?” Și au calculat aproximativ câţi ani au pierdut. Discuţia a pornit de la o oră de clasă pe care am făcut-o despre tutun, unde spunea că o ţigară îţi reduce viaţa cu 7 minute.

M-am gândit de multe ori și eu la alergerile greșite și la timpul pe care l-am pierdut, la lucrurile pe care le-aș schimba dacă aș putea; dar din păcate nu mai pot. Și trec anii și ni se mai adună iar în cap o listă cu lucrurile ce trebuiau făcute altfel.

Suntem în luna noiembrie și se termină și anul 2013, vine iar alt an plin de provocări și vom fi din nou puși să alegem. Dumnezeu să ne dea înţelepciunea ca să învăţăm din trecut și să facem fiecare pas călăuziţi de El, ca să nu avem regrete mari când vom privi în urmă.

Lăsaţi ziua de ieri în urmă, iertaţi-vă pentru tot ce aţi greșit și pășiţi înainte cu încredere. Dumnezeu vă e Tată; de ce să daţi înapoi, de ce să cedaţi, de ce să nu fiţi biruitori prin puterea Lui?

Și să lăsăm și de data aceasta ca trecutul să ne fie doar învăţătură și nu o piedică de a realiza ce încă n-am putut și de a ne demonstra nouă și lumii că se poate mai bine. Hadeţi să investim mai mult timp în duhul și sufletul nostru, să ne facem timp să cunostem Chipul Lui ca să-L putem iubi și să putem fi modelaţi asemenea caracterului Său.



Fiţi binecuvântaţi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu