sâmbătă, 30 noiembrie 2013

"A fost un Om... dar Fiu de Dumnezeu" - Festival Muzical Interconfesional, editia a IX-a










Invitatii nostri sunt: Bethel Brass Band - cu un sound special ce ne duce in reveria Craciunului de altadata Corala Sf.Elena, condusa de dirijorul Erica Damoc-ce se manifesta prin cantece vesele, cu un mesaj plin de speranta si bucurie ce rezulta din Nasterea Domnului, profesorul Octavian Baban, ce ne va introduce in adevarata atmosfera si sarbatoare a Craciunului printr-o scurta meditatie.

Ca si nume noi,vorbim de Liviu Treistaru,compozitor a numeroase simfonii, concerte pentru pian si orchestra, lieduri, precum si a altor numeroase lucrari, ce va interpreta compozitii instrumentale proprii, ce ne arata Maretia lui Dumnezeu, prin Fiul Sau, Isus Hristos.

Un alt invitat aparte vine din Rusia si este soprana Svetlana Sicencova, ce ne va interpreta colinde rusesti si din repertoriul international, ce vorbesc despre Pruncul din ieslea Betleemului.

Nu in ultimul rand, la aceasta editie va fi cu noi cel mai mare nume al muzicii jazz din Romania si nu numai: Maria Raducanu, ce ne va interpreta colinde cu o maxima sensibilitate prin vocea-i inconfundabila.

La toti acestia, se adaugam si subsemnatii, adica Noii Leviti.

In speranta ca veti veni in numar cat mai mare, dar insotiti macar de o persoana draga, va asteptam duminica, 8 dec, ora 18.30, la Sala Dalles din Bucuresti (zona Universitate – langa Intercontinental), ca sa retraim impreuna bucuria Nasterii Mantuitorului, ce a venit pe acest pamant si pentru mine, dar si pentru tine!

Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu