miercuri, 12 octombrie 2011

A te baza pe cine nu trebuie..

Inseamna sa iti pui increderea, nadeajdea, sperantele si visele in ceva care se poate implini, care e real, dar care te poate dezamagi extrem de profund; si de ce: pentru ca dorintele sau visele pe care le ai nu sunt acelea pe care iti poti baza viata si existenta. Acestea nu se implinesc usor, si trebuie sa te lupti si sa aspiri uneori prea mult, dar fara sa ai o sursa permanenta de putere si putand fi daramat si dezamagit la orice mica 'ploaie a incercarilor'.

Unii dintre voi deja stiti bine la ce ma refer.. e vorba de relatiile de cuplu care nu pun prioritar pe Dumnezeu in toate deciziile lor. Oameni care se plac mult, si aspira sa fie impreuna nebazandu-se pe puterea lui Dumnezeu, ci luptandu-se mereu cu proriile ganduri, proprile sentimente ranite sau exaltate. Nu vei reusi niciodata sa-ti implinesti complet visul daca nu te bazezi pe o Stanca, daca nu ai o propta care nu se schimbe niciodata, care mereu a fost langa tine si te-a vegheat de aproape cand tu nici macar nu-L observai..

Poate incerci sa te ascunzi si sa te scuzi spunanad ca ceea ce simti pentru celalalt e ceea ce te tine in viata; nimic mai fals! Daca nu dorea Dumnezeu, nici macar nu va stiati. Daca nu ingaduia El sa aveti sentimentele actuale, pe ce te bazai acum? Pe nimic? Unde iti era pasiunea si dorinta ta? Puteai fi fericit si fara aceasta persoana la fel de mult sau chiar chiar mai mult decat esti acum. Simti dezamagire si frustare pentru nu stii ce se poate intampla in viitor cu niciunul din voi. Tot ce simtiti e ca vreti sa fiti impreuna si parca nimic mai mult!

Crezi ca fara Dumnezeu prioritar in relatia vostra vezi putea fi cu adevarat fericiti? Crezi ca dupa ce va veti vedea fata in fata toate frustarile se vor opri si veti putea fi fericitai pana la adanci bartranezi? Incercari mereu vor mai veni, si inca mult mai mari decat aveti acum. Fiecare dintre voi trebuie sa fie ancorat tare in Scripura, sa aveti o credintza puternica, stiind ca prin tot ceea ce Dumnezeu ingaduie sa treceti vrea sa va faca mai puternici, vrea sa va creasca si vrea sa va puneti IN PRIMUL RAND credinta in El; sa va hraniti IN PRIMUL RAND cu Dragostea Lui fara margini.

Cred ca stiti deja versetul: "Dumnezeu sa-ti fie desfatarea si El iti va da tot ce iti doreste inima!"(PS 37:4) Acest verset este la fel de adevarat ca si acesta:" Fiindca atat de mult Dumnezeu lumea, ca a dat pe SINGURUL LUI FIU, pentru ca ORICINE CREDE in El, sa nu piara, ci sa aiba VIATA VESNICA." (Ioan 3:16).

Acum intelegi suflete, de ce te zbati atat de tare? Singura ta implinire este Dumnezeu, si nu un alt om. Doar Dumnezeu iti poate da cu adevarat TOT ce iti doreste inima, absolut TOT ce ISI DORESTE, ASIPRA ea. Dar nu uita: "Domnul sa-ti fie desfatarea"!! El este Cel la care trebuie sa speri, El este Cel care te poate linisti si iti poate umple sufletul care se zbate acum, cu pace!

ASPIRA SPRE DUMNEZEU, PRIMUL GAND AL DIMINETII SA FIE EL, DRAGOSTEA VIETII TALE SA FIE PUTEREA UNUI DUMNEZEU CARE NU ARE MARGINE IN IUBIRE! ABIA ATUNCI VEI CUNOASTE CU ADEVARAT CE INSEAMA CUVANTUL: fericire, CE INSEAMA implinite!


Crede-ma ca NUMAI ATUNCI....!

(in special pentru niste prieteni dragi si pentru mine)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu