miercuri, 4 septembrie 2013

Scrisoare din India, Aug 2013

ISUS E VIU FRATILOR!!!

Iata-ne la doua luni deja dupa ajungerea noastra aici si ne bucuram sa va spunem ca suntem biruitori prin El. Imediat dupa ce v-am trimis scrisoarea de informare din luna iulie am primit confirmarea inchirierii apartamentului si la doar o ora dupa aceea ajunsese si camionul cu lucrurile noastre din Calcutta. Dupa cateva zile de munca obositoare terminasem de curatat tot varul si vopseaua de pe jos si de pe faianta si gresia din baie, pentru ca aici nu curata zugravii nimica, ei doar varuiesc. Cu ajutorul Domnului am reusit sa cumparam filtru de apa care era prioritatea numarul unu, apoi patul, mesele, scaunele si aragazul. Urmeaza sa incepem sa facem intalnirile de rugaciune ale bisericii la noi acasa, in acest mod nemai fiind nevoie sa inchiriem in alta parte, la fel ca si repetitiile pentru worship team si alte studii biblice. Multumim Domnului ca impreuna am trecut peste aceasta etapa. 

In ce priveste lucrarea Domnul ne da bucurii cu valoare divina si eterna. 

Intr-o duminica nu am putut ajunge la biserica din cauza unor demonstratii si greve care se faceau pe strada si oamenii dadeau foc la tot ce apucau. Au fost in acea zi doar 7 sau 8 frati la program pentru ca stateau aproape. Un tanar hindus care venea de ceva timp la biserica a marturisit ca s-a simtit mai liber sa se deschida intr-un cadru mai restrans si l-a acceptat pe Isus Hristos ca Mantuitor si Domn in viata lui. Eram tristi pentru ca pierdusem o zi de duminica si de lucrare pentru care ne pregatisem toata saptamana, dar Domnul a castigat un suflet pentru Imparatia Lui, demonstrand inca odata ca nu depinde nici de cel ce seamana, nici de cel ce uda, nici de cel ce alearga, ci de Dumnezeu care face sa creasca. Toata lucrarea este a Lui, desavarsita mai inainte ca noi sa fi existat, de aceea TOATA GLORIA se cuvine doar Lui. ALELUIA!!! Dumnezeu demonstreaza inca odata ca lucrarea Duhului Sfant este total ATIPICA si nu poate fi ingradita de gandirea noastra, de strategiile noastre misionare si evanghelistice sau de studiile noastre teologice. SLAVA TIE TATA!!! 

Continuam studiile biblice si ucenicizarea copiilor si adolescentilor din orfelinate, cu care am inceput un Sunday School in mahalaua orasului unde strangem copiii pe acoperisul casei la cineva si ii invatam versete biblice, cantari crestine, povestirile din Biblie si valorile ei. In acest mod copiii de la orfelinat invata practic cum sa faca ucenici si cum sa transmita Evanghelia mai departe si altora. Copiii din mahala sunt un punct de intrare in familia hindusa, deoarece parintii lor ii vad schimbati si acest lucru ii face ca sa ne contacteze si sa intre in relatii cu noi. Lucrul cel mai impactant pentru ei este sa afle ca exista viata vesnica dupa moarte(credinta hindusa afirma ca dupa moarte te reincarnezi, iar pentru a iesi din ciclul infinit al reincarnarilor trebuie sa faci anumite ritualuri aici pe pamant...e mult de vorbit). Sunt foarte receptivi la lucrurile spirituale si asta e un atu in abordarea lor. 

Luna septembrie deja se anunta incarcata, ieri am primit invitatia de a face evanghelizare la o biserica baptista de aici din oras, apoi in perioada 25-26 avem alte doua cruciade de evanghelizare pe langa activitatile noastre de aici. 

Razboiul spiritual continua sa fie la orice pas si va multumim ca ne sustineti in rugaciunile voastre, ceea ce ne face sa iesim biruitori in numele lui Isus. Kristina e bine, s-a acomodat si acuma intra in ultima etapa de sarcina. 

Rugati-va pentru:
– Ungere si izbanda in evanghelizarile ce urmeaza in luna septembrie.
– Cumpararea a 1000 Noi Testamente si Biblii(asteptam sa ni se spuna cate bucati ni se pot livra).
– Sanatatea Kristinei si purtarea sarcinei cu bine pana la nastere.
– Eficienta in lucrare si dependenta totala de calauzirea Duhului. In afara de nevoile noastre financiare ca familie, avem nevoie sa cumparam va spuneam:
– 1000 NT la pretul de 1€/buc. si Biblii la pretul de 2€/buc. 
– Masina de spalat haine(250€) care dorim sa o achizitionam inainte de nasterea copilului. De moment spalam la mana, dar cu bebe-ul se va schimba situatia.

Va multumim ca sunteti parte a lucrarii Lui si ne sustineti in continuare. Va binecuvantam in Numele lui Isus si va incurajam cu versetele din F.A. 26:17,18 prin care Domnul ne da izbanda zi de zi aici:

''Te-am ales din mijlocul norodului acestuia şi din mijlocul Neamurilor, la cari te trimet, ca să le deschizi ochii, să se întoarcă de la întunerec la lumină, şi de supt puterea Satanei la Dumnezeu; şi să primească, prin credinţa în Mine, iertare de păcate şi moştenirea împreună cu cei sfinţiţi.''


Pentru sustinerea financiara a lucrarii din India s-au deschis urmatoarele conturi:

Cont RON ING ROMANIA
Moisa Emil 
RO57INGB0000999903742436

Cont EURO ING ROMANIA
Moisa Emil 
RO83INGB0000999903742453 
COD SWIFT: INGBROBU

Adresa e-mail: godinbihar@yahoo.com
Yahoo Messenger ID: godinbihar 
Facebook ID: Plantare Biserici India
Telefon: 00918405912157

Cu dragoste sfanta,
Edward & Kristina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu