vineri, 11 octombrie 2024

Sunt binecuvântată


Având în vedere oamenii din ziua de astăzi, tot stau și ma gândesc cât de mult rău face libertatea asta. Oamenii aleg sa se drogeze, sa bea, sa fure, sa se bata și sa se omoare, și multe alte lucruri. Sau pur și simplu fumează și beau, ca "oricare altcineva".


Sunt într-adevăr bărbați răi cu nevestele lor: le bat sau se comporta urat cu ele (abuzul emoțional și verbal dor la fel de tare ca și bataia fizică). Oameni care dau toți banii pe bautură, pe tutun sau mai rău pe jocuri de noroc. Oameni iresponsabil fata de soție și copil sau copii. Nu le pasă deloc de educația copiilor lor, să îi disciplineze de mici și de faptul că sunt un exemplu cu totul negativ. Creează traume în interiorul lor și cresc niște oameni cu convingeri proaste în primul rand despre ei însuși, care nerezolvate pot duce la vieți ratate. Copii care sunt lăsați cu gașca care ii provoacă numai la prostii. 


Sunt mii de cazuri de genul în jurul nostru și noi... deseori nemulțumitori, nu spunem "Mulțumesc, Doamne, pentru soțul /soția mea, pentru copii mei... ".


Pot sa ma declar fericită și mulțumită de familia pe care o am. Sunt unul, dintre puținele cazuri care sunt fericită. Sper din suflet sa rămână așa până la sfârșitul vieții. Domnul fie laudat pentru toate!


Vă doresc să vă creați vieți fericite și împlinite, nu doar pe satisfacții de moment, ci pe relații bazate pe respect reciproc și devotament. Nu aș fi ajuns aici, dacă nu luptam și nu investeam în ce am.