luni, 15 august 2011

Ganduri care iti dau de gandit! :D

eu le-am scris doar pe cele care au numele meu :)

                                   **♥▒♥**####___####**♥▒♥**
”Trecutul nu se mai poate schimba. Nu-mi foloseste la nimic ceea ce am pierdut. Cat despre viitor, acesta va depinde in mare masura, de ceea ce voi face de acum incolo. Nimeni nu-ti poate fura timpul fara acordul tau.

“Daca te rogi si nu exista Dumnezeu nu ai pierdut nimic dar daca nu te rogi si exista ai pierdut totul…”

„Mulţumesc lui Hristos Isus, Domnul nostru, care m-a întărit, că m-a socotit vrednic de încredere, şi m-a pus în slujba Lui…” (1 Timotei 1:12)

*^_^*  ^_^ ︳ ♥ ☺☻▪ ▫ ☼ ♦ ▀ ▄ █ ░ ▒ ♦ ◊ ◦ ☼ ♠ ♣ ▣ ◘ ◙  ♫ ♪ ♪
„Iubitul meu,nimic nu e mai inalt, mai captivant,mai magnific decat sa descoperi ca Dumnezeu, Creatorul tau, este drept, este adevarat, este iubire, este iertator, este rabdator, este dornic de a reabilita, de a recrea, de a renaste. Si apoi ce poate sa-ti dea aripi sa zbori mai plin de elan decat cunoasterea si convingerea ca acest Dumnezeu te-a facut copil al Lui,ca te vrea sa devii ca El si ca acum urci spre El din treapta-n treapta, spre adevar, spre dreptate, spre marinimie, spre sfintenie, spre desavarsire ?” (Iosif Ton)

„Ai ajuns in dreptul unor munte de probleme ,unor grijuri,unor probleme pe care numai tu le sti vreau sa iti zic un lucru: du-te si cheama-L pe ISUS din spate de acolo de unde L-ai lasat...stii de ce? Pentru ca tu nu poti muta muntii..dar EL poate..glorie regelui ISUS Hristos!”

„Omul nu poate descoperi noi oceane, cîtă vreme nu are curajul de a pierde din vedere ţărmul.”

► ◄ ۩۩.. ..۩۩ ۩۞۩ ✲ ❈ ➹ ~.~
Oricat de amara-i clipa prezentului, oricat de tulburi sunt gandurile uneori, pastreaza in adancul sufletului tau pace, si vegheaza ca nimeni sa nu ti-o umbreasca, ramai tare in fata soartei si nu uita ca cineva te asteapta la capatul dezamagirilor tale,sa alergi dupa ajutorul Sau, acesta este Dumnezeu si El ramane vesnic credincios fagaduintelor facute, si nu uita ascultarea de Dumnezeu este conditia Fericiri tale.

„Nu poti raspandi lumina daca nu arzi.” ( Neli Andrus)

Iertarea este o starea de Har si o cerinta fara de care nu poti fi fericit. Nu uitati cuvintele din “Rugaciunea Domneasca”: “Si ne iarta greselile noastre, precuim si noi iertam gresitilor nostri!” Dumnezeu sa infrumuseteze sufletele tuturor celor ce vor citi aceste randuri. (Prof. Dumitru Buhai.)

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Un prieten adevarat se dovedeste prin urmatoarele fapte:are incredere in tine,bate la usa ta cd are nevoie de ajutor si nu merge la altcineva,crede cu adevarat in tine si prietenia ta, dovedeste ca stie sa te sprijine in nevoi, e rabdator cu tine in orice situatie, gaseste mai mult timp pentru tin’ decat pentru el, iti iarta greselile,  joaca cinstit, lasa o amintire placuta in urma vizitei pe care ti-o face, merge alaturi de tin’ oricat de greu ar fii drumul, nu renunta la tin’pt altii, ramane prietenul tau chiar daca tu l-ai parasit, suna la telefon doar ca sa te intrebe ce faci, te ridica cand ai cazut, zambeste si nu i se pare ca a platit un pret prea mare.Esti un astfel de prieten sau nu?

“Ma adancesc in Cer si-apoi revin…privesc norii cum isi poarta fiecare povestea si imi doresc sa fie si povestea mea scrisa in unul din ei…Zambesc visului meu de-”a fi”!”

**♥▒♥**####___####**♥▒♥**
Cand te simti obosita si descurajata in urma eforturilor zadarnice, DUMNEZEU STIE cat de mult te-ai straduit… Cand ai plans atat de mult incat ai simtit ca te doare inima, Dumnezeu ti-a numarat lacrimile… Cand simti ca viata sta pe loc si ca timpul trece pe langa tine, Dumnezeu te asteapta… Cand nimic nu mai are sens si esti confuza sau te simti frustrata, Dumnezeu are un raspuns pentru tine… Daca dintr-o data chipul tau se lumineaza si mai gasesti o urma de speranta, Dumnezeu ti-a soptit… Daca lucrurile merg bine si ai motive sa fii multumitore, Dumnezeu te-a binecuvantat… Daca ti se intampla ceva frumos si esti muta de uimire, Dumnezeu ti-a zambit… Aminteste-ti ca oriunde ai fi si oricum te-ai simti, DUMNEZEU STIE…

“Ti-am cerut sa-Ti vad Stralucirea! Nu ai venit la mine sub forma de vant sau foc… dar ai facut sa rasara soarele din nou, chiar daca era la apus…”

“frunzele tesute in broderii imi cunosteau dansul…de aceea l-au dansat cu mine…copacii..padurea in intregime, ne privea…era sublim acolo, doar eu cu tine”


Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Numai iubirea poartă un farmec în desagă, Un leac şi-o mângâiere pentru durerea-ntreagă. Numai iubirea toarce voalul cel de zână Din rănile zvâcnite, târâte prin ţărână. Numai iubirea-mparte cu alţii pâinea-n şapte, Şi dă voios cămaşa şi haina de pe spate. Iar când duşmanul zace rănit şi plin de sânge Iubirea îl ajută, şi stă cu el şi plânge. Numai iubirea umple o inimă cu pace, Numai iubirea leagă ce nu se mai desface. Şi-i scris în sfânta Carte că-n veci rămâne tare Iubirea ce izvorul în Dumnezeu îl are.

*^_^*  ^_^ ︳ ♥ ☺☻▪ ▫ ☼ ♦ ▀ ▄ █ ░ ▒ ♦ ◊ ◦ ☼ ♠ ♣ ▣ ◘ ◙  ♫ ♪ ♪
NU CERE sa-ti fie usurata povara vietii… ci curaj sa o poti purta;
NU CERE implinire in intreaga ta viata… ci rabdare pentru a accepta frustarile;
NU CERE perfectiune in tot ceea ce faci…ci intelepciune pentru a nu repeta greselile………si in sfarsit
NU CERE mai mult,inainte de a spune… MULTUMESC
Dragostea agape exista cu adevarat… in fiecare.Dar e undeva in adancul sufletului. si fiecare si-o dezgroapa atunci cand e constient de posesia ei. problema e ca nu prea multi sunt cosntienti de asta
Când îti vine sa plângi, adu-ti aminte de clipele în care zâmbeai…. când simti ca viata nu are nici un rost gândeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,…. când simti ca vrei sa mori gândeste-te ca altii ar da orice sa traiasca… … iubeste-ti viata si mai ales prietenii …… E cel mai de pret lucru….. Este luna internationala a prieteniei …… Trimite acest mesaj tuturor celor pe care îi consideri prieteni…. CINEVA AR PUTEA SA ZAMBEASCA…

► ◄ ۩۩.. ..۩۩ ۩۞۩ ✲ ❈ ➹ ~.~
Numai Dumnezeu poate astampara dorinta noastra dupa pace.El vrea sa ne daruiasca pacea Sa.Politicienii incearca sa creeze pacea exterioara,dar Dumnezeu isi incepe lucrarea in inima omului.Aceasta pace este premisa pentru toate celelalte.

Dumnezeu se adreseaza inimii si constiintei noastre,pentru ca acolo se afala radacina urii si a raului

Sa te porti ca si cum toti oamenii din jurul tau ar fi buni; sa fii prevazator ca si cand te-ar inconjura dusmanii.

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Sa-l ajuti pe cel care-ti cere sprijin e o datorie; sa faci acelasi lucru pentru cel care ti-l refuza e o arta
Iertarea este zambetul dragostei atunci cand jignirile si insultele iti stau pe varful limbii si totusi le inghiti pt ca vrei sa fie pace!

Exista in fiecare dintre noi setea de a ne depasi pe noi insine, de a fi, in unele aspecte, ca Dumnezeu. Este reflexul copilului care doreste sa se asemene cu parintii sai. Dimineata ne rugam: “Doamne, ajuta-mi sa-Ti seman, pana ce chipul Tau va fi reprodus in mine.” Iar seara, dupa ce vedem efectele vantului potrivnic, lasam capul jos, rusinati “ Doamne, iarta-ma , caci nici azi nu am reusit.” Sa nu uitam ! Oricat de teribile ar fi valurile si vanturile care bat pe marea vietii noastre, dezamagirea nu e o solutie. Chiar daca nu e in mod fizic alaturi de noi in momentele de cumpana ale vietii, sa fim siguri ca Mantuitorul mijloceste pentru noi in Sanctuasrul ceresc si se roaga pentru ca sa ajungem cu bine pe “tarmul celalalt”- tarmul mantuirii

**♥▒♥**####___####**♥▒♥**
“Cand diavolul iti aduce aminte de trecutul tau, tu sa-i aduci aminte de viitorul lui.”

„Totul ii vine la timp celui ce stie sa astepte.” (B. Brecht)

“toamna e o a doua primavara, cand fiecare frunza e o floare.” (Albert Camus)

*^_^*  ^_^ ︳ ♥ ☺☻▪ ▫ ☼ ♦ ▀ ▄ █ ░ ▒ ♦ ◊ ◦ ☼ ♠ ♣ ▣ ◘ ◙  ♫ ♪ ♪
“cand nu iti gasesti linistea in tine insuti, zadarnic o cauti in alta parte.”(Francois de la Rochefoucauld)

„Cred in Dumnezeu asa cum cred in rasaritul soarelui. Nu pentru ca il vad ci pentru ca vad tot ce atinge.” (C. S. Lewis)

„Iubirea este cea mai inalta fericire la care poate ajunge omul, caci numai prin ea cunoaste ca el e mai mult decat el insusi, ca e una cu totul.” ( Rabindranath Tagore )

                     ► ◄ ۩۩.. ..۩۩ ۩۞۩ ✲ ❈ ➹ ~.~
 “inima are taine pe care nicio ratiune nu le patrunde”. (Guy de Maupassant)

..o inima vesela bate toate ziua, dar o inima trista oboseste intr-o clipa…!!

“Chiar daca un om este fragil, bucuria il face puternic." (Mary A. Sullivan)

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
“Componentele fundamentale ale fericirii sunt: sa faci ceva, sa iubesti pe cineva si sa speri la ceva.” (Allan K. Chalmers)

“Adevarul e pretutindeni dar nu-l cunoaste decat acela care-l cauta. Nu e greu sa gasesti adevarul. E greu sa ai dorinta de a-l gasi. (N. Iorga)”

“am tinut multe lucruri in mana si le-am pierdut... dar ceea ce am incredintat in mana Domnului este al meu si astazi!”

**♥▒♥**####___####**♥▒♥**
“Omul sa nu se jeneze niciodata sa recunoasca ca a gresit. A recunoaste ca a gresit inseamna ca a evoluat si ca azi e mai intelept decat ieri.” (Jonathan Swift)

“Cu Dumnezeu alături şi sprijinindu-te pe braţul Său poţi înfrunta orice îţi stă în cale.”

„Nu cunosc calea care mă conduce la El, dar cunosc Călăuza care mă conduce. De ce să mă mai tem?” (Martin Luther)

*^_^*  ^_^ ︳ ♥ ☺☻▪ ▫ ☼ ♦ ▀ ▄ █ ░ ▒ ♦ ◊ ◦ ☼ ♠ ♣ ▣ ◘ ◙  ♫ ♪ ♪
„Nu evenimentele finale, si frica de iad ma poate aduce la o pocaintza radicala, ci Isus Hristos prin dragostea lui manifestata in viatza Lui de pe pamnant si pe cruce, inviind si acum stand la dreapta Tatalui si mijlocind pentru mine!!” (eu)

“Cind toti ma lasa doar Tie-ti pasa..nu ma lasi singur ma strigi mereu….”

“astept sa-mi creasca aripi..mi-e dor de nemurire..simt dragostea cu care ai sa ma stringi la piept…”

► ◄ ۩۩.. ..۩۩ ۩۞۩ ✲ ❈ ➹ ~.~
„Nu putem avea adevarate legaturi cu Cristos, fara sa purtam cu noi ceva placut din mirosul parfumului Sau .”

“Cind esti daramat pentru nimica, Dumnezeu te ridica pentru ceva! Cind tii se inchide o usa Dumnezeu iti deschide una mai binecuvintata! CREDINTA vede invizibilu, CREDE incredibilul si primeste IMPOSIBILULl!!!!”


Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Să-ţi spun ce este dragostea adevărată. E credinţă oarbă, umilinţă fără reget, supunere desăvârşită, încredere şi dăruire împotriva ta însuţi, împotriva lumii întregi. Dragostea înseamnă să îţi dai inima şi sufletul întreg celui care ţi le va zdrobi. Charles Dickens

Pe bratul Tau ma simt mereu pazit si ocrotit, pacate griji si indoieli Tu mi le-ai mantuit. Pe drumul vietii noi condu-ma Tu prin Harul Tau, vreau sa raman mereu copilul Tau!

Acordand prea multa atentie cuvintelor, pierdem din vedere ideile. - Acordand prea multa atentie vorbelor, pierdem din atentie faptele !



                          ► ◄ ۩۩.. ..۩۩ ۩۞۩ ✲ ❈ ➹ ~.~

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu