joi, 26 aprilie 2012

Ce bine e sa fi "surd"..

" A fost odata un grup de broscute care vroiau sa se ia la intrecere. Telul lor era sa ajunga in varful unui turn inalt. Se adunasera deja multi spectatori, pentru a urmari cursa si a le incuraja pe broscute. Cursa urma sa inceapa. Dintre spectatori niciunul nu credea ca vreuna din broscute va reusi sa ajunga in varful turnului. Tot ce se auzea erau exclamatii de genul: "Nu vor reusi niciodata sa ajunga sus!", "Nici nu au cum sa reuseasca, turnul este mult prea inalt!". Broscutele incepura sa abandoneze,cu exceptia uneia singure, care se catara vioaie mai departe. Spectatorii continuau sa strige: "E mult prea obositor! Nu va putea nimeni sa ajunga sus!" Tot mai multe broscute se resemnau si abandonau. Doar una singura se catara consecvent mai departe. In final renuntara toate, cu exceptia unei broscute, care, cu o imensa ambitie si rezistenta reusi sa ajunga singura in varful turnului! Unul din spectatori se duse la broscuta s-o intrebe cum de a reusit sa faca un efort atat de mare si sa ajunga in varful turnului. Asa se afla ca.. broscuta invingatoare era surda !!! "

Sunt sigura ca ati inteles morala. :*

marți, 17 aprilie 2012

marți, 10 aprilie 2012

filmul: Courageous





Acesta e un film foarte impresionant. De multe ori cand ma uit la astfel de filme, incerc sa-mi imaginez viata prin prizma lor.. dar e asa de greu, pare prea ireal. Foarte rar vezi oameni responsabili si curajosi sa lupte contra curentului.

vineri, 6 aprilie 2012

☺ :)


Psalmul 68:19
"Binecuvantat sa fie Dumnezeu care zilnic ne poarta povara, Dumnezeu, mantuirea noastra."


Un batran cu un sac in spate, urca cu mare greutate un munte. O masina s-a oprit langa el si soferul l-a invitat sa urce. Batranul s-a urcat in masina, insa a continuat sa tzina pe umeri sacul cel greu. Cand soferul a intrebat de ce, el a raspuns: "Ai fost atat de amabil sa ma iei in masina. Cum as putea sa te ingreunez si cu sacul meu?"

Nu esti deloc mai destept, crestin fiind, sa-ti cari poverile si pacatele in timp ce pretinzi ca Dumnezeul tau este bun si iertator.